Bij ons is áltijd iets te doen
Wie zijn wij?

Green-Care B.V.

Wie zijn wij?

Green-Care tuinaanleg is gevestigd in Hoek van Holland sinds 1996. Het is opgericht in 1994 door de voormalige eigenaren Tom Namink en Edwin de Kleijn en heeft sinds dien een flinke groei doorgemaakt.

 Samen met ons team vol specialisten kunnen wij in regio Westland, Den Haag en Rotterdam particulieren en zakelijke klanten voorzien van alle diciplines van het hoveniersvak. Met 30 jaar ervaring in het hoveniersvak en met (bijna) alle materialen en machines in huis, is geen enkele klus onhaalbaar voor ons.

"Het gras is altijd groener bij de klanten van Green-Care"

De klant centraal

Bij Green-Care staat de klant altijd centraal . Dit samen met zijn of haar wensen en ideëen. Dit uit zich in het continue blijven luisteren naar de wens en het actief meedenken naar een bijpassende oplossing. Voor ieder budget is er een mooie tuin te realiseren. Bij Green-Care streven wij naar kwaliteit. Dit zie je terug in onze specialisten die iedere dag hun handen in het zand steken voor het beste resultaat. En dit uiteraard met een bijpassende en eerlijke prijsverhouding. 

Bent u toe aan aan een nieuwe frisse tuin?

Zit u met een vraagstuk met betrekking tot uw tuin? Of wilt u weten  waar wij goed in zijn? Kijk dan eens op onze contact- of dienstenpagina.

Contact

Green-Care B.V.
Dirk van den Burgweg 54
3151 XM Hoek van Holland
0174-310527
info@green-care.nl