Overkappingen, veranda's & tuinhuizen

Onze tuin is een geliefde plek bij ons huis. Wanneer het lekker weer is dan spenderen we er vaak veel tijd. Een overkapping, veranda of tuinhuisje kan uw tuin een nóg prettigere omgeving maken. 

Een overkapping zorgt voor nog meer minuten genieten van uw tuin

In Nederland staan we er om bekend dat we, al bij het kleinste beetje zonneschijn, met onze snuit in de zon gaan zitten. Heerlijk toch? Een overkapping kan er voor zorgen dat we nog meer kunnen genieten van onze tuin. Dit door net even uit de wind te zitten of net even de schaduw op te zoeken. Green-Care helpt u met het zoeken en realiseren van de juiste veranda, overkapping of tuinhuis. Dit geeft u ook de kans om de fiets, het tuingereedschap en tuinset netjes op te bergen. 

"We luisteren naar uw wensen, maar we kijken ook wat praktisch de beste oplossing is'"

Een tuinhuisje of overkapping heeft een groot aandeel in de uitstraling van uw tuin en moet dus goed aansluiten op het design. Bij Green-Care weten wij welke mogenlijkheden er zijn en hebben wij het specialime in huis om iedere uitdaging waar te maken. We kijken samen welke oplossing het geschikte dak boven uw hoofd biedt. En dit zonder een praktische oplossing uit het oog te verliezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact!

Contact

Green-Care B.V.
Hoek van Holland
06-18335941
info@greencaretuinaanleg.nl