Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin kunt u ook door ons laten verzorgen. Green-Care kan bijvoorbeeld regelmatig uw tuin onkruidvrij maken, gras maaien of laat ons 1 à 2 keer per jaar de puntjes op de i zetten.

Tuinonderhoud door Green-Care scheelt een hele zorg

Laat Green-Care tuinaanleg de voorjaarsbeurt en/of najaarsbeurt verzorgen. De beplanting, het gazon en de vijver in de tuin worden dan nagelopen en op orde gebracht.  Dit allemaal zonder dat u er omkijken naar heeft. We snoeien de planten & bomen en binden op daar waar dat nodig is.

"Het gras is altijd groener bij de klanten van

Green-Care"

Het gras is altijd groener bij de klanten van Green-Care. Het gras wordt gemaaid, geverticuteerd en bemest. De vijver kan worden schoongemaakt en de lamp kan worden vervangen als het nodig is.

Het onderhouden van de tuin is erg belangrijk. Niet alleen als u volledig wilt kunnen genieten van uw aangelegde tuin, maar bijvoorbeeld ook als uw bedrijfstuin de volledige aandacht nodig heeft. Want die tuin mag er ook niet onverzorgd bij staan.

Planten en struiken hebben nu eenmaal soms een snoeibeurt nodig. Hierdoor worden ze gestimuleerd om te gaan groeien en/of bloeien. Het bemesten is nodig voor de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Niet alleen de planten zullen u dankbaar zijn, en nog beter hun best voor u doen, maar de uitstraling van uw huis of bedrijf verbetert er ook aanzienlijk door.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over een peridiek onderhoudsabonnement? We komen graag in contact!

Contact

Green-Care B.V.
Hoek van Holland
06-18335941
info@greencaretuinaanleg.nl