Tuinberegening & tuintechniek

Slimme oplossingen zijn de basis voor een mooie tuin. De techniek verandert elke dag en wij blijven keurig op de hoogte van alle nieuwigheden. Profiteer mee van onze kennis op het gebied van domotica en tuinberegening.

Beregening

Door het veranderende klimaat krijgen we steeds meer te maken met droogte en hitte in Nederland. Voor uw planten en gazon is het van belang om tijdens droge maanden deze plekken  te voorzien van genoeg water. Hiervoor is een goed beregeningssysteem belangrijk. Wij kunnen een op maat gemaakt plan voor uw tuin aanleveren. 

Wij berekenen graag welk type sproeiers en pompsysteem voor u de beste oplossing is om een optimaal effect voor uw gazon en planten te realiseren.

  • Druppelbevloeiing voor uw borders.
  • Overlapping van de sproeicirkels genoemd head-to-head (geen droge plekken in het gazon.)
  • Capaciteit van de pomp.
  • Onderhoud van het beregeningssysteem.
  • Gehele tuin beregenen met een automatische computer of met een app op uw telefoon is ook mogelijk.
  • Begin op tijd met het inplannen van het aanleggen van een beregeningssysteem voor uw tuin of alleen uw gazon of plantenborders.
  • Ook in bestaande gazons kan een beregeningssysteem aangelegd worden.

Bel ons voor informatie en advies of voor het maken van een afspraak: 0174-310527

Drainage en riolering

Drainage en riolering is van belang voor het reguleren van de waterstroming en waterafvoer. Vanuit het gemeentelijke beleid zijn er regels voor de afvoer of berging van het water. Dit om wateroverlast te voorkomen. Over het algemeen dient hemelwater snel afgevoerd te worden om bij hevige regenval te voorkomen dat kruipruimtes, kelders en woningen onder water lopen.

Wanneer water op de juiste manier wordt afgevoerd of geborgen leidt dit tot het gewenste gebruik of  (milieu)kwaliteit op de lange termijn. Drainage en riolering wordt kleinschalig door onszelf uitgevoerd en toegepast in tuinen waar water voor overlast zorgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact!

Contact

Green-Care B.V.
Hoek van Holland
06-18335941
info@greencaretuinaanleg.nl