Bedrijfsoplossingen (zakelijk)

Het is ontzettend fijn om een mooie en verzorgde tuin te hebben. Dit geldt uiteraard ook voor bedrijven. Green-Care kan uw bedrijf voorzien van tuinontwerpen, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin. Dit allemaal voor een mooie werkomgeving, een prettig ontvangst en het maken van goede indruk.

Voor een groene bijdrage aan de bedrijfssfeer en uitstraling

Green-Care legt niet alleen tuinen voor particulieren aan, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen. Laat uw klanten en bezoekers met uw bedrijfstuin zien dat u ook de details serieus neemt. Het aanleggen of bijwerken van de bedrijfstuin is een mooie toevoeging aan een groene werkomgeving. Een mooie bedrijfstuin zorgt voor een verzorgde werkomgeving en wekt emoties op. Dit heeft veel invloed op de werksfeer en de stemming van collega's.

Parkeerplaats of oprit laten aanleggen?

Bij een bedrijf of gemeente gaat het vaak om de entree van het gebouw en is de juiste uitstraling van de tuin ontzettend belangrijk. De entree is immers het visitekaartje, een mooi pad naar de ingang nodigt mensen uit om naar binnen te komen. Zo kunt u bij de desbetreffende bezoeker positieve associaties opwekken, voordat u een hand heeft geschud. Een eerste indruk is blijvend en u heeft maar één kans om die te maken. 

"U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken"

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact!

Contact

Green-Care B.V.
Hoek van Holland
06-18335941
info@greencaretuinaanleg.nl